Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για όλα! Τι είπε για την ηλικία των 50, τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση;

Η Ανδριάνα σπουδάζει ακόμα,έτσι;

Είναι στο τρίτο έτος, αλλά σπουδάζει τώρα από απόσταση, την έχω πάλι σπίτι, κοντά μου, ξαναγυρίσαμε στα παλιά!

Φαντάζομαι ότι όταν έφυγε και η μικρή από το σπίτι θα ήταν λίγο περίεργο.

Όταν έφυγε και η Ανδριάνα, τον πρώτο χρόνο το διασκέδασα, μην ξεχνάς ότι από τα 24 μου με­γαλώνω παιδιά. Υπήρχε μια ωραία μοναχικότητα στην αρχή. Μετά είπα «όχι, αυτό δεν είναι ωραίο», αλλά δεν μπορούσα να δώσω λύση και έπρεπε να εγκλιματιστώ. Τώρα, με την πανδη­μία, ξαναγύρισαν, αύριο θα ξαναφύ­γουν – η Ανδριάνα ήδη γύρισε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο και δουλεύει σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία. Έτσι είναι η ζωή…

Στο σημείο αυτό ανακύπτει το δίλημμα«γονιόςφίλος»ήσκέτο«γονιός»;

Το είπες όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Πρώτα γονιοί και μετά φίλοι. Είναι εξαιρετικό, πίστεψε με. Το λέω και στους φίλοι» μου που έχουν μι­κρά παιδιά. Πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να πουν ία πάντα χωρίς να φοβούνται μήπως τιμωρηθούν, Σε αυτό θεωρώ ότι στάθηκα πολύ τυχερή.

Μια και είπες για φίλους,είσαι από τις τραγουδίστριες που κάνουν φιλίες με συναδέλ­φους τους;

Νιώθω ότι δεν έχω να χωρίσω κάτι ρε κάποιον βεβαίως δεν μπορώ να είμαι φίλη με όλους-, αλλά αγαπώ πολλούς συναδέλφους μου, έχουμε περά­σει πολύ ωραία μαζί σε συνεργασίες ή εκτός. Γι αυτό κιόλας βλέπεις ότι κάνω stories στο αυτοκίνητο με τραγούδια που ακούω στο ραδιόφωνο άλλων συναδέλφων. Το κάνα με κέφι, γιατί έχουμε πε­ράσει όμορφα στη δουλειά είτε γιατί μου αρέσει να τραγουδάω τα τραγούδια τους. Είμαστε μια μεγά­λη και ωραία οικογένεια, που χωράει πολλή αγάπη και υποστήριξη. Είναι ωραίο να το δείχνουμε αυτό. Δεν έχει κανει’5 να κλέψει ή να φοβηθεί κάτι από τον άλλο, παρά μόνο να πάρει και να δώσει καλό.

Προσωπικά δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλη γυναίκα να μπορεί να γεμίσει μόνη της ένα μεγάλο μαγαζί.

Αν λοιπόν δεν μπορείς να σκεφτείς άλλη, είναι γιατί εγώ αφιέρωσα τη ζωή μου στο τραγούδι και ίσως το να γεμίζω ένα μαγαζί, όπως λες, να είναι μία από τις ανταμοιβές μου. Κυριολεκτικά από την ώρα που ξυπνάω μέχρι την ώρα που κοιμάμαι σκέφτομαι πως να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη και να βγάζω καλά τραγούδια. Δεν αποσπάται η προσοχή μου από οτιδήποτε άλλα αυτό που κάνω τώρα στο instagram το γλεντάω γιατί δεν έχω απολαβές από εκεί.

Δεν πιστεύεις ότι θα περνούσες καλά στην τηλεόραση; Όλα τα μουσικά talentshows σε είχαν προσεγγίσει για την επιτροπή.

Δεν ξέρω. Αν το ήξερα, θα ήμουν εκεί. Εγώ θέλω να έχω μόνο μία ιδιότητα, αυτή είναι η πετριά μου. Όταν μιλούσα με ένα μεγάλο στέλεχος της τηλεόρασης που κάναμε αλλεπάλληλα ραντεβού για να με πείσει να πάω σε μια τέτοια εκπομπή, του έλεγα: «Όταν λένε το όνομα μου, θέλω να σκέφτονται μόνο μία ιδιότητα, αυτή της τραγουδίστριας». Αυτός είναι ένας μεγάλος αγώνας γιατί χάνοι πάρα πολλά. Η τηλεόραση έχει μεγάλη δύναμη, ειδικά σε ό,τι αφορά το διαφημιστικό κομμάτι, θαυμάζω πολύ τους συναδέλφους που το κάνουν, κάθομαι και τους παρακολουθώ με χαρά. Μπορεί να λέω και εγώ εκείνη τη στιγμή με φίλους «τώρα εγώ η θα έλεγα αν ήμουν εκεί;» και να γελάμε. Διάλεξα αυτό τον δρόμο, όχι γιατί θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο, αλλά γιατί δεν θέλω κάτι άλλο για το όνομα μου.

Και το ταλέντο μετράει και η επιλογή των τραγουδιών και η εμφάνιση που άλλαξες δεκαετία και είσαι πιο ωραία και εντυπωσιακή από ποτέ.

Α, θα το δεχτώ αυτό, σε ευχαριστώ πολύ!

Έχασες κιλά για τη δουλειά ή γιατί απλά το ήθελες ως γυναίκα;

Μα πού είναι όλα αυτά τα κιλά που λένε ότι έχασα, γιατί πώς ήμουν πριν; (Γελάει,). Έχω την εντύπωση ότι εμείς τριγυρνάμε έξω και πίσω μας ακολουθεί μια ζυγαριά και μια αριθμομηχανή, Η ζυγαριά λέει πόσα κιλά είσαι και η αριθμομηχανή πόσο χρόνων είσαι. Άνθρωποι δεν είμαστε Λίγο τρώμε, παχαίνουμε. Εγώ δεν είχα αυξομειώσει απίστευτες Δεν έχω ζυγιστεί ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι, στον λόγο μου. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει.

Αφού έχω ακούσει τον κόσμο να σου λέει «πώς αδυνάτισες ή «τι έκανες και ομόρφυνες τόσο;».

Ναι, το λένε, αλλά είναι ερωτήσεις τώρα αυτές νια να απαντάς; Λες ένα «ευχαριστώ» και τελειώσαμε!

Όταν άλλαξες δεκαετία, ένιωσες ένα σφίξιμο μέσα σου;

Όταν μπήκε το 5 μπροστά εννοείς; Όχι. Μόνο χαρά, γιατί είναι πολλά αυτά που υπάρχουν δίπλα μου. Πρώτον, τα παιδιά μου, το ένα έχει κλείσει τα 25 και το άλλο τα 20. Πόσο έπρεπε να είμαι, 55; Δεν γίνεται. Είναι γεμάτα χρόνια, ωραία χρόνιο. Όταν στη δουλειά σου κοιτάζεις πίσω και χαμογελάς με όσα έχεις δημιουργήσει, αυτό μεταφράζεται σε εμπειρία, χαρά ακόμα και τις δύσκολες στιγμές θα βάλω μέσα, το πρόσημο βγαίνει θετικό. Το 5 είναι απλά ένας αριθμοί. Και ας ακούγεται κοινότοπο ή μια υπεκφυγή. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι 50 ετών δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και θέλω να πιστεύω ότι το αποδεικνύω. Εμένα η ενέρ­γεια μου, η διάθεση μου, το πρόσωπο μου, η κατασκευή μου είναι στο κόκκινο. Δεν δέχομαι να αφε­θώ στην καραντίνα. Βεβαίως προσέχω να μη θέσω σε κίνδυνο τον εαυτό μου και τους γύρω μου, αλλά δεν μπορώ να καθίσω στιγμή. Τα ζω όλα στο κόκ­κινο και θέλω γύρω μου την ενέργεια της δημιουρ­γίας, να μην αφήνει αυτό για το οποίο έχεις πασχίσει τόσα χρόνια. Να είμαι δίπλα στο καινούριο, να το προλαβαίνω και να με προλαβαίνει.

Σκέφτηκες ποτέ να αποσυρθείς για ένα μικρό διάστημα,όπως έκανε η κουμπάρα σου η Ελένη;

Όχι, δεν το έχω νιώσει ακόμα και δεν θέλω να το νιώσω. Μου είναι πραγματικά δύσκολο να ζήσω χωρίς ίο τραγούδι. Αναπνέω γι’ αυτό. Είναι ένας χώρος που με κάνει να νιώθω μεγάλη ασφάλεια. Είναι ο δικός μου κόσμος που θέλω να αποδίδω τα μέγιστα μέσα σε αυτόν, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ.